Saturday, October 29, 2011

Lagu-lagu otai yang syok!

Assalamualaikum.

Hai korang! Ehee.


Sekarang tengah lepak kat kafe baru. Tadi ada discussion tuk subjek kerja lapangan. Ney dok tengah buat assignment bakau nak kena hantaq esok. Haishhh bakau -.-


Tapi sempat lagi nak update belog kan. Haha. Biase bro. Baru gangster kampong orang cakap -.-


Nak kongsi lagu-lagu yang popular zaman sekolah menengah dulu. Lagu yang aku taw time dulu lah maksudnya. Jum layan. 


WAKE UP by HILARY DUFF



WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS by GREENDAY



HOLLABACK GIRL by GWEN STEFANI



WELCOME TO MY LIFE by SIMPLE PLAN



4 lagu ney memang time zaman aku sekolah dulu. Lagu best lah aku cakap. Rindu balik nak dengaq. Pastu yang aku ingat bila balik dari sekolah rendah dulu-dulu bila bukak je tb asyik dengaq lagu ney..


'kau umpama merpati putih patah sayapnya..di udara'..tapi aku tak minat pon lagu ney.



Haaaa. Lagu femes dulu2. Heee. Saje lah nak share. Ok. nak sambung buat assignment. Bai. Assalamualaikum :) good nite.

2 comments:

ekabukanmakcikkau. said...

billie joe ohhh billie joe hensemmm hakhak

EZAN IDMA said...

teringt lagu2 lame. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...